yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dürüst itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik kanat şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı muhtevain epey işlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli koskocamanliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da münasip boyutlarda olmalıdır.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içinde mevcut insanoğluın ve öteki zindeların yangın yahut herhangi bir ivedili gestalt esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, kuruluşlması ıztırari, binaların vazgeçilemez unsurları arasında mevki almaktadır.

Ivedi çıkış kapıları bünyesı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların kellelıca özellikleri adidaki gibidir:

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri ihtarnca meydana getirilen düzenlemelerin yönı düzen, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın merdivenleri, isabetli bir tasarım ile kurma edilmelidir. Bu dizayn, kullanıcıların acil durumlarda rahat kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah kırmızııyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın Yangın Çıkış Kapısı yahut evgin bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya sevap açılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile fazlasıyla önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Report this wiki page